Знову разом

27.10.2015  кіт

Я тута, оце власне вся новина :) Вже відповіла частину пошти, дуже скоро займусь рештою. Пишіть-дзвоніть, я вже біля компа і можу допомогти з чим треба.

Котасико за нами скучало. Кожного разу, як ми вертаємось в неї сушняк. І тут в мене питання, що вони тут з малим робили, поки нас  не було…

  • Ирина Омельчак

    З поверненням! Панда як завжди дивовижна :)

    А у нас тут сама головна подія нові великі прев’ю на Шатері. Файл легко скачати бо є кнопка “Зберегти як”. Розмір величезний, хоч у типографію неси. А водяні знаки ніфіга не захищають от таке неподобство. Невеличкий плюс є в тому що старі файли де були маленьки джипеги не мають цього прев’ю. Я зараз закинула 500 на 500, 300 dpi, пройшло нормально.

    • Ух ти, нічого собі, ще не розібрала Рідер і про це нічо не знаю. Кнопочку бачила, але уваги не звернула. З однієї сторони, клієнт має знати, що купує. А з іншої тепер і піратити особливо не треба, все на тарілочці. Кріейтів маркет теж має шось схоже, і як не накласти водяний знак, то бери хто хош. Ше хтось має, мені знається, не знаю як там захищається це все. Але з іншої сторони у нас все-таки вектор, навіть як нічого не змінять, то це маленька перевага.

      • Ирина Омельчак

        Ну от принесла погані новини (
        Стокери вже підняли велику бучу, всі писали у сапорт, але отримали стандарні відмазки, що все полагодять. І начебто навіть щось змінили, але я різниці не бачу. Ось тут петицію створили навіть https://secure.avaaz.org/ru/petition/Shutterstockcom_team_Infringes_copyrights_of_contributors_by_Shutterstock/?aHvfSjb Часу пройшло небагато але мені здається, що мої нові паттерни з прев’ю стали гірше продаватись ніж старі без нього.

        • Я надаю перевагу знати всю ситуацію, чим ходити в рожевих окулярах, так шо дякую велике :)