Оновлена книга

03.01.2016  мікростоки

Накінець я зібрала все стоково важливе в збірку 2.0. Старі посилання працювати не будуть, бо я не хочу тримати доступними дві книги і розводити плутанину. Тому цим довелося пожертвувати.

В новому виданні я прибрала те, що більше не вважаю важливим. Погляд на певні речі я змінила на протилежний, хе, таке трапляється. Розділ про Ілюстратор дає загальне уявлення про речі.  Добавила трохи більше про всі решта стоків, хоча по ним треба йти та реєструватися, але є моменти, які я б хотіла знати заздалегідь. Як на мене, корисною є таблиця з усіма стоками, бо інколи деталі забуваються, а вони сховані на кожному сайті в важкодоступних місцях.

Якщо ви крутий ілюстратор, то вам можливо варто одразу почати з розділу про особливості роботи з вектором для мікростоків. Також про гроші завжди інтригуюче питання.

У вас є чудова можливість отримати $25 на карту Пайоніра. Треба просто зареєструватись за цим посиланням. Я також отримаю свої $25.

Якщо я допустила помилку або щось більше не відповідає дійсності, напишіть мені будь ласка про це :)

Пункти змісту клікабельні.

  • olpkol

    На роботі “остаточні файли” теж так називали….
    Потім “final” перетворювався у “final final” чи final 1…..”
    Поки не придумали ще варіант – “print”

    • іхіхі, та я спочатку повісила, потім всюди розпихала посилання і тепер воно назавжди зі мною :D

  • Ирина Омельчак

    Вже скачала. Дякую! Велику роботу ти здолала.

    • дуже дякую, так, важкувато давалося

  • Yuliia Pushkar

    Дякую за ваші старання. Цікаво було б почитати. Поки що тільки проглянула деякі розділи.
    Я б не сказала, що з Укрсиббанком є якісь проблеми. Користуюся ним вже майже три роки. Усим задоволена. Так, вони беруть щомісячну плату за обслуговування. Але можна покласти на накопичувальний рахунок деяку сумму, з неї щомісяця буде прибуток, яким і буде сплачуватися обслуговування. Тобто, ви виходите в нуль – безкоштовно користуєтеся послугами банку)) Зручно, що жодних комісій немає ні при надходженні коштів, ні при їх зніманні.