Робота і відпочинок

03.12.2015  організація

На вулиці падає сніжок, дуже романтично.  Я часто бігаю від компа до вікна дивитися сніг. Це канєшно капєц як вибиває мене з графіку. І тут мені нагадалося, що як тільки я подумаю, що можна неспішно попрацювати за кіно, то це вже буде змарнований день. Ні тобі кіно приємно не дивлене, ні робота швидко не роблена.

Від соціальних мереж я вже сто років як відмовилася, під час роботи туди й не тягне. А от котасико потіскати це я можу.

Моє рішення це робота окремо, відпочинок окремо. Без компромісів. Недавно піймала якусь простуду, робота уповільнилась дуже. Але головне не переходити в режим хворіння під одіялом і з кіно, зранку я намагаюся зробити мінімум, а вечером вже урочисто валяюся. Залишається задоволення від того, що робота таки зроблена і можна розслабитися за якимось милим кіно.

Ще також у мене правило, гарна робота — гарний відпочинок. Не те, щоб я кожного вечора ходю потусить з друзями, хоча це дуже важливо, не заперечую.  Кажуть, що відпочинок це зміна діяльності. Тоєсть якщо ви працююте за компом, відпочивати за компом у вас не вийде. На час відпочинку треба забувати про роботу, тоді ви до неї повернетеся завтра з новими силами.

А як у вас? Разом чи окремо солодка парочка робота і відпочинок?

  • Lenchik Zvirka

    я коли шось роблю мені треба шоб шось “гавкало”. Чесно, пробувала в тишині,хватає на 5-10 хв, потім починаю страдать фігньою то клаву розглядаю, то на стільчі гойдаюсь, а бува і просто сиджу і втичу)))
    якшо робота потребує чисто механіки, як то набірне ткацтво, чи яке валяння- можна фільм подивитись
    якшо треба уважність- ставлю музику

    якшо шось середнє між механікою і уважністю можна подивитись якийсь сторазбачений фільм (фактично ще раз послухати)

    • Цікаво, які тіки різні люди, я навіть під музику не можу писати чи перекладати, а кіно збільшує роботу вдвоє мінімім, мені зразу стає кіно капєц цікаве, а музику я підспівую, що портить робочу атмосферу навкруги, а кота заставляє ховатися в шафі)))

      • Lenchik Zvirka

        Женя вже змирився з моїми такими закидонами,тому якось подарував крутецькі безпровідні навушники. Єдиний прокол- буває підвиваю пісням, але в нас всі непокобєлімі і просто ігнорять мене)

        • Які вони в тебе класні :)

  • Max Draw

    як правило кажу собі так гівнюк з такого по такий час ти впахуєш адські потім можеш відпочити роби що хочеш, якщо ж херово працював то будеш працювати довше або взагалі без відпочинку в цей день.)). Також в тиші працювати не можу клацаю як правило якийсь фільм який разів 100 бачив наприклад пірати карибського моря і воно собі на задньому плані фігачить))Ну і перекур з кальянчиком щоб відійти від роботи побачити загальну картину подумати чи в правильному напрямі рухаюсь, а то буваея як впирився в один елемент і малюеш його а потім в загальній картині він нафіг не потрібен так і валяеться а час пройшов))