Детальніше про банки

16.01.2017  мікростоки

Провівши маленьке польове дослідження маю кілька важливих моментів, на які варто звернути увагу при пошуку банку, дуже дякую моїм читачам за гарні поради:

  • Спочатку гляньте на сайті потрібний вам продукт. Там ви можете не знайти нічого особливо зрозумілого. Колись на курсі банківської справи нас вчили, що банки намагаються зробити все якомого складніше, щоб потім було зручніше отримати з вас екстра гроші. Не полінуйтеся і подзвоніть чи напишіть у підтримку і спитайте найдешевшу іменну Візу. Частий фокус, ви приходите в банк, а вам впарюють одразу карту Голд, хоча є інші дешевші.
  • Заведіть собі Ексель і порівняйте показники банків, що вам сподобалися. Вже на трьох банках можна добряче заплутатися.
  • Перепитуйте ще раз. Інколи ви собі всьо порішали, а підтримка вам збрехала і ви прийшли в банк, а там все інакше. Не робіть поспішних кроків, візьміть час на подумати.
  • Є два типа карт, дешевий випуск і обслуговування, але відсотки за зняття грошей, це ОТП і Кредит Агріколь. Дорогий випуск і обслуговування, але ніяких комісій за зняття, це Укрсоц і Укрсиб. Також є серединний варіант, коли комісію за зняття мош оминути поклавши гроші на депозит. Старий фокус, вже багатьом відомий, ним можна скористатися в Кредо.
  • Правильний вибір залежить від ваших заробітків. Якщо ви заробляєте до $100 то віддавати відсотки є вигіднішим, як тільки ви подолали цю межу, то краще віддавати фіксовану плату, вона буде меншою за відсотки.
  • Дізнавайтеся на який строк буде випущена ваша карта. Наприклад, Кредо банк випускає карти на рік. Тоєсь через рік вам знову оці танці з бубном, ви впевнені, що вам таке треба?

Якщо у вас є що доповнити і ви знаєте про інші варіанти, то я буду дуже рада такій інформації. Особливо важко це для початківців, грошей ще не особливо багато, а вже треба приймати рішення.