Пейпелу в Україні не буде

03.03.2016  мікростоки

Всі стокові ілюстратори України сьогодні плачуть крокодилячими сльозами. Пейпел рішили, що їм Україна не треба. Не будемо тут обговорювати хто сини пляжу і як вони так з нами могли. Не буде, той не буде. Це Україна, тут завжди все особливо.

Попри все в нас з вами залишається велика проблема це Кріетівмаркет. Тоєсь він тіпа вишле чек, коли у вас назбирається 500 басків. Але шо з того, як розумовий рівень наших банків не дозволяє обналічувати чеки від Гугла. Про Гугл вони то чули, а про Кріейтівмаркет я дуже сумніваюся. Якщо у вас є досвід вирішення цієї проблеми чи досвід обналічки чеків розкажіть будь ласка.

Я знаю, що можна отримувати гроші з Пейпелу на Пайонір. Про це гарно і детально розповідає Essenly блог, вам потрібно активувати  Пайонір лоад. Цей метод працює з одиночними клієнтами. Я знаю, що є посередники, які за 10% виведуть вам бабосіки, хоча це працює тільки з великими сайтами типу Етсі. Шо робити з Кріейтівмаркетом я не знаю. Як ви це порішали чи вже шось пробували буду дуже вдячна за інфу.

Спільнота, яка моніторить процес і подає найсвіжішу інформацію дуже просить лайків, щоб показати Пейпелу скільки нас багато потребують їхніх послуг, самі залайкайте і друзів попросіть.

  • Овочева

    я плачу(((

    • не плач, щось вигадаємо :(

  • Slanapotam

    Таки да, печалька((
    Не те щоб в мене КМ прям торгував, але й ті 30 баксів з нього я б знайшла, куди спустити)) а так, вони скоріш за все так і будуть віртуальними…

    • кажуть, що вроді мош обналічити їх чек, але це 500 басків, і як шось не вийде, то буде дуже обідно :(

  • Anna Zubkova

    Привіт! Це прикра новина :( я до останнього сподівалася… По КМ: бачила інфу про виведення на особистий рахунок. Ось тут: https://creativemarket1.zendesk.com/hc/en-us/articles/201193764-Do-you-have-other-payout-methods-besides-PayPal-
    Я так вивожу на валютний рахунок з Айстока (але треба враховувати що знімуть при переказі 20$)

    • Я теж сподівалася, вроді знаєш, що все погано і гарно ніколи не буде, але вдруг :(
      Тре буде спробувати розпитати банки за такі рахунки і шо там по чому, дуже дякую за інформацію :)

  • Им же хуже :) Есть skrill, надеюсь еще stripe придет.

    • Справа в тому, що нам це важливо, бо один гарний сток виводить тільки на Пейпел і ніяких альтернатив немає і не планується.

      • Я понимаю, тоже немного расстроился. Но вот подумал: а почему бы не замутить свой сайт с привязкой платежной системы и принимать визу/мастеркард? Разместить на него ссылки со всех стоков, попробовать раскрутить. Само собой в начале прибыль может быть нулевой, но с другой стороны в случае успеха можно отвязаться от всех этих монструозных сервисов и быть полностью независимым на своей платформе.

        • Це дуже амбітний проект, успіхів вам у цьому :)

  • Тут нашел неплохой пост на эту же тему, цитирую: “Я писал еще год назад, что мне представляется это стремление привести сюда Paypal каким-то каргокультом. Но вот сейчас ситуация развернулась совершенно иначе и очень показательно. Очень советую хотя бы бегло просмотреть комментарии — количество людей, даже в такой очевидной ситуации находящих проблемы не там, где они на самом деле есть, просто удивляет. Это такая третьемировость в мозгах — людям скорее легче поверить, что вся 45-миллионная страна, в которой они живут, делает всё неправильно, чем допустить мысль, что западная корпорация может руководствоваться совсем не благородными мотивами.”

    http://blognot.co/12684

    • Ну людей можна зрозуміти, за скільки років ніхто навіть не плюнув в сторону приведення законодавства до пейпельного рівня, тому зараз важко повірити, що ми зробили все, що могли. Пейпел же звик до того, що їх весь час українці намахують от і прислали шісток, які нічого не вирішують.

      • Я работал в корпорации и что я могу сказать: слов или фраз “обида”, “надоело”, “не хочу”, “нас разочаровали”, “мы с вами не дружим” в лексиконе у бизнеса не существует. Корпорация это монстр который пережевывает людей и работает как бездушный механизм, иначе он просто не выживет. Поэтому когда я читаю что “ну вот мы плохие, они на нас обиделись” или “не принимают нас серьезно” ну это мне кажется смешным.

        Для принятия решения обыно есть целые отделы которые не зависят ни от мнения ни от настроения людей, ни от чего кроме выгоды. Есть так же бюрократия которая судя по тому что я читаю в англоязычном интернете в PayPal цветет и пахнет и даже умудрилась выдавить основателей из компании (которые сейчас продвигают Stripe если не ошибаюсь, надеюсь они то придут к нам). А чем больше бюрократии тем глупее и неповоротливее сама компания.

        И вот что я вижу: есть куча недалеких людей в вертикали размером со 100 человек каждый из которых сам по себе ничего не решает а только показывает презентации и перекладывает задачи из одной стопки в другую. И тут приходят какие-то активисты и говорят что “Нужно внедрять! Давай!”, а у него ведь просто стопка листиков и презентация на флешке: “Что менять? Как менять? Мне ничего такого с верху не поступало! И зачем я буду тревожить босса, у него и так проблем много…нет, лучше я отпишусь вежливо и буду работать как раньше, а то проблем не оберешся”.

  • Anastasiya Yatchenko

    Лілю, привіт!
    Є такий пост в ЖЖ про вивід грошей з КМ українцям:
    http://olkadesign.livejournal.com/53195.html
    Почитай, може згодиться ;)
    Я все ще працюю поза стоками, але вже хочеться до вас повернутися :)

    • Привітулі, дуже дякую за таку корисну інформацію :)
      Повертайся, ми чекаєм ;)