Висока мораль

09.11.2015  містофілософське

Давно про це хотіла написати, а сьоні Фаїна Каплан писала і от думаю час настав. Висока мораль. Скільки в цих словах. Високоморальне суспільство, так ми себе кличемо. Геїв в нас незя, бо мораль жеш. Проституція і порно незя, тоже. В совку тоже була мораль висока, аш до неба, а майонез по талонам.

Особливо мене діймають українські недонацики, які вишиванка-прапор, ніхіра не робим, пишаємось. Пам’ятник Шевченку? Що, вже є? Тоді Франку! Геїв не люблють, порно не дивляться і з проститутками гарно час не проводють. Тоєсь ми хочем рускій мір тіки в вишиванці. Все хароше хай буде, а погане заборонити. Особливо плакати хочеться з молодіжи, такі юні і вже геїв лікувати хочуть. В здавалося б в еру інтирнету і широких поглядів світ безмежний і можна знайти адекватну інфу по цьому питанню. Но нєт, самоосвіта зло.

А з іншої сторони пєсіонєри, живуть в трьохкімнатних квартирах, платить бідакам нічим, субсідії давай. От чо я маю платити за всіх сусідів свого дому? А ше кажуть пенсії повишай, держава нам винна, ми сіки робили на державу.

Але біс з ними з пенсіонерами, є речі страшніші. Наприклад українська медицина, тоннами люди помирають від раку. В лікарнях побори, люди продають останнє, щоб протягнути ще місяць. Їх дурять, прописують дорогезні лікарства і всілякі такі прєлєсті. Страховок не існує, кредити на лікування смертельнохворим ніхто не видає.

Здавалося би не пов’язані між собою проблеми. От якби запхнути собі мораль в жопу, легалізувати гей-шлюби. Скільки би сюди приїхало пар з Європи взяти шлюб, а які це були б для нас гроші. Вистачило би на фінансування медицини і ненажерливим пенсіонєрам лишилося б. Але останніх як на мене тре провіряти на наявність імущих родичів і заставляти продавати трьохкімнатні хороми, а решті да, мош дати дєнєх.

А далі краще, легалізувати порно і проституцію. Ну тіпа його в нас від тої заборони нестає враз. Все є і гарно працює, тільки грошенята від того йдуть кільком чувакам по кишенях. А так би йшли онкохворим на лікування. Хочете медицини, як в Німеччині, то робіть те, що робе Німеччина. Но нє, краще померти в муках, але брудні гроші хай пливуть від нас подалі, вони нас не гідні.

Шас на це прийдуть феї і скажуть, а ета што мнє прастітуткай работать прідложат? Професія особлива і ніхто туди силою не тяне, але як це вибір людини, то хоча б захист і медичний догляд отримати було б не погано.

Ну такоє, як казав класик.

  • Про легалізацію проституції. Це був початок вирішення проблеми насильства над жінками.

  • Lenchik Zvirka

    шото скучно в тебе в коментах…феї так і не прийшли)

    • та шото сама розчарована :(