Творчий пошук і робота

03.06.2016  філософське

Я все ще працюю над облаштуванням свого робочого процесу. Виявляється, якщо відпустити роботу, то потім важко її підібрати на тому ж місці. Раніше мені гарно допомагала рутина, але я маю три справи на день і можу робити регулярно одну з трьох. Але вже прогрес, адже нуль теж траплявся.

І ше карочє така кхм, не то шоб біда. Написати ключі і погрузити на всі стоки вже не пів години роботи. Це хвилин 10, бо все швидко і ше я не бавлюся з релізами. Просто це тепер не запис в туду, це дурниця, яку мош облишити і зробити раз в три дні, особливо, якщо це вихідні. Багато роботи відпало, часу привалило, я все ще здивована.

Я малюю, це головне, призвичаююсь до планшета, плаваю в стилях. Основна мотивація це те, що приносить гроші. Головна задача малювати щодня, але без обмежень в кількості. Це мене розслабляє, маю відчуття, що треба таки занятися кількістю :D

Зі статтями на сайти не так весело. Певно доведеться поставити їх на початок робочого дня, це мені переважно допомагає з непітдатливими планами.

Серед всього цього творчого бардака, нового обладнання я шей кинула пити каву. Біда в тому, що як пити її щодня, то я сонна, а як через день, то я дьо-дьо-дьоргана бі-бі-білочка. Я вирішила геть відмовитися. Важко.

В цьому випадку Фаїна Каплан радить прибрати в хаті, викинути хлам. Ха, це моя улюблена робота. Вже десять раз зроблено. Якраз закінчила сезон весняного викидання хламу. Вопшем ідея гарна.

А як проходять ваші творчі пошуки?

  • Lenchik Zvirka

    Ти над ютуб каналом не думала? Я от останнім часом (коли маю чуть часу дешо дивлюсь по темі- мені цікаво, я все більш вірю шо в мене теж получиться))))

    • Це в мене є в туду, правда там ше є магазин на етсі і багато гарних ідей, лишилося зібратися і зробити :)

  • Lenchik Zvirka

    а над своїм малювальним марафоном не думала?)

    • Я не думаю, що знайдеться достатньо охочих на таку затію. Хоча колись хотілося би звісно :)

      • Lenchik Zvirka

        твої реферали-новачки будуть охочі. просто починаючі стокери)

        • Справа в тому, що десь кілька процентів з тих, хто читає починає приймати участь у таких розвагах, того я добряче вагаюся. Може хіба десь під осінь спробувати, тоді люди вирішують, що тре працювати :)