Впорядкування натхнення

11.07.2016  організація

З нового і чистого листа нічого просто так не створиш. Потрібно натхнення. На щастя ми живемо в світі де натхнення хоч жопою жуй. Інколи навіть забагато. В цьому морі класного головне не потонути.

З усього того, що я пробувала в організації, Пінтерест мені підійшов найкраще, прийшла з вами поділитися досвідом :) Цікаво, що просувати там свої картинки в мене геть не пішло, інші мережі дають кращі результати.

Як там кажуть, кради, як художник. Тому чим і звідки я надихаюся є секретним бордом, вам також це раджу.

Pinterest

Прямо таки в Пінтересті я натхнення не шукаю, там всякого класного занадто багато. Я туди тягну цікаве з Рідера, Твітера, Фейсбучика та інших. Вопшем де прийдеться.

Також що класно, що можна щось зафоткати, поки гуляєш і також собі сюди добавити. Цей момент також говорить на користь секретності борда, бо бувають трешакові фоточки трешакових речей, а щось в них бачу тільки я. Потім прийдуть люди, подивляться і злякаються.

І звісно ми говоримо про стоки, де є теми, які хочеться розкрутити швидше за інших, при цьому особливо всім не розповідати про них. Ще один голос за секретність.

Pinterest2

Цей секретний борд можна розшарити з кимось, якщо у вас є друг в цій професії.

За таких розкладів, я не сиджу і не видумую як би то там намалювати шо, в мене вже візуальні матеріали навколо. У мене був список в чорному блокноті, ідеї гарні, але все таки візуалізація допомагає краще. Ще біда, в мене почерк не надто розбірливий, отже список займає час почитати елементарно.

Дуже класно надихатися стилями. Стиль в список не занесеш, це треба бачити.

А як ви організовуєте своє натхнення?

  • Kobieta Ekofemivna

    Я дуже довго шукала сервіс, який би мені цілком підходив для організації інспірейшнз. Пінтерест не підійшов, бо має малу структуру. Там тільки колекції можна робити (хай це будуть папки), а підпапки – вже зась! Я розглядала багато ресурів, і скрізь було шось не так, доки не знайшла той, який повністю підходить – dragdis.com

    Тут є папки, в кожній папці підпапки + теги: https://i.gyazo.com/5300e6fa8b53ff4fba3540fcc0f87887.png

    • Оце шось прикольне, як знадобиться ієрархія буду знати, де взяти таке :)

  • olpkol

    Пінтерестом зацікавився ще з років 5 назад….
    Але там стільки усього що все перетворилось на кашу і в результаті отримав протилежний результат – занадто усього багато.

    • Я цього також побоююсь, поки думаю удаляти використане або неактуальне.

  • Pingback: Споживання інформації — Lily()